Servicii Persoane Juridice

Servicii dedicate persoanelor juridice

La solicitarea persoanei juridice, activitatile de investigatii ale detectivului particular pot viza:

 • Litigiile profesionale (practici neloiale, denigrare, divulgare de secrete comerciale, transfer de informatii concurentei, incalcarea clauzelor non-concurenta, falsuri, etc.)
 • Litigiile economice (prevenirea riscurilor comerciale, studiul unei intreprinderi si al conducatorilor ei, etc.)
 • Litigiile financiare (cautarea debitorilor, solvabilitate, identificarea activelor pentru sechestru sau luarea de garantii)
 • Litigiile de asigurari (cercetarea unei victime, controlul/verificarea daunelor, escrocherii in domeniul asigurarilor)
 • Investigarea  situatiei juridice si financiare a unei firme (datorii, actionari, asociati, verificare adrese, bunuri, etc.)
 • Spionaj economic si industrial. In ziua de azi, am observat, majoritatea companiilor se confrunta cu probleme cum sunt: spionajul economic, lipsa de onestitate in derularea contractelor, inselarea partenerilor de afaceri sau chiar a asociatilor, manifestari de concurenta neloiala, fraudarea (interna si externa) a companiei, fraudarea finantarilor si alte elemente care prejudiciaza compania. Lupta pentru cucerirea pietelor va fi intr-o continua ascensiune in Romania. Spionajul din ziua de azi nu mai este cel tipic, romantic, gen JAMES BOND, capabil sa distruga sistemele de alarma sa patrunda in baza de date iar apoi sa dispara. Acum spionajul economic este chiar mai eficient si mai subversiv. Ne-am confruntat si am combatut practici de infiltrare in companie a unor persoane care au incercat sa sustraga date si informatii ce urmau sa fie folosite in detrimentul companiei, de exemplu, racolarea clientilor companiei, propagarea de informatii gresite despre companie pentru preluarea frauduloasa a clientelei de catre compania agresoare. Totodata, am combatut practici de sustragere de programe software, schite tehnice, si know-how industrial. Din experienta noastra, putem spune ca o prioritate ar trebui sa fie activitatea de preventie a actelor de concurenta neloiala care ar putea afecta interesele companiei. In acest sens, putem organiza monitorizarea eficienta a activitatii personalului si companiei, in ansamblu.
 • Testari poligraf. Poligraful este singura metoda stiintifica ce investigheaza direct informatiile stocate in memoria subiectului, informatii deosebit de stabile in timp si inaccesibile altor mijloace de investigare obisnuite. Am folosit testari poligraf pentru depistarea afirmatiilor facute de angajati, persoane care urmeaza sa fie numiti in functii de conducere/raspundere, sustrageri de bunuri din companie.
 • Compatibilitatea unei persoane cu cerintele impuse de fisa postului.
 • Loialitatea unui angajat in raporturile cu persoana juridica solicitanta.
 • Cinstea si corectitudinea unui angajat.
 • Comportamentul unui angajat al persoanei juridice solictante, de natura a afecta imaginea publica a firmei.
 • Verificare asociat, partener de afaceri.