Servicii Persoane Fizice

Oferim servicii de investigatii la un tarif accesibil, intr-o anumita limita de timp, astfel incat problema dumneavoastra sa primeasca atentia si tratamentul meritat.

La solicitarea persoanei fizice, procesul investigativ poate viza:

  • Compatibilitatea subiectului investigat cu anumite cerinte impuse de mediul familiei in care urmeaza sa acceada sau pretinse de sot, sotie, socri, tutori, parinti adoptivi, etc.
  • Starea de loialitate si fidelitate a subiectului investigat in raporturile cu solicitantul investigatiei sau cu o alta persoana fizica indicata de acesta.
  • Comportamentul ascuns sau vicii ascunse dobandite de subiectul investigat, de natura a-i afecta starea de sanatate, integritatea fizica, morala precum si imaginea publica a familiei din care provine.
  • Un aspect deloc de neglijat il constituie bazele noastre de date sau posibilitatea de a accesa baze de date la nivel local sau national cum ar fi de exemplu (cea mai uzitata) baza de date a S.P.C.L.E.P. care ne permite sa aflam intr-un timp scurt datele despre o anumita persoana cum ar fi: adresa starea civila, varsta, parinti, nume/prenume, etc.