Blog

Edit this subtitle in customizer's archive blog section

Supraveghere, Controale Corporate, Due Diligence

Supraveghere este coloana vertebrală a anchetei privat, și stă la baza tuturor serviciilor pe care le oferim Cabinetul de Detectivi Brasov.

Supraveghere Corporate este deosebit de importanta având în vedere faptul că, în timp ce v-ar plăcea să aveti încredere în toți angajații detectiv brasovdumneavoastră și partenerii de afaceri, se va dovedi ca nu este cea mai inteleapta abordare.

Din păcate, la locul de muncă este în cazul în care are loc o mulțime de zi a criminalității zi. Un detectiv particular poate fi arma ta tăcut împotriva oricui încearcă să pună în pericol afacerea dvs. Prin angajarea unui detectiv particular  pentru a monitoriza activitățile persoanelor suspecte, puteți fi siguri știind că interesele de afaceri sunt în siguranță, fără a fi nevoie să va consumati din timpul dvs. Anchetatorii nostri vă vor oferi rapoarte detaliate cu privire la orice chestiune care face obiectul anchetei. Cu aceste informații exacte și de încredere, puteți lua deciziile importante care vor asigura afacerea dumneavoastră pentru viitor.

Unele dintre serviciile de supraveghere și de investigare corporative pe care le oferim sunt:

Investigare acazurilor de activități infracționale a unui angajat, inclusiv frauda, ​​furt, șantaj, droguri și alte activități ilegale;

Investigare relații dubioase un unui angajat al companiei – în cazul în care ați fost furat, atunci este mai mult decât probabil ca o fac la alte persoane;

Vanzarea de informații secrete concurenților firmei dvs.;

Dacă sunteți îngrijorat de faptul că acest lucruri se pot intampla si afacereii dvs., vă rugăm să ne sunați astăzi pentru a vorbi cu unul dintre detectivii noștri cu înaltă calificare despre cazul dvs.

Controale Corporate.

În acest peisaj corporativ, este important să știți că vă puteți baza pe onestitatea și integritatea persoanelor pe care le creditați cu informații confidențiale, activele și resursele companiei dumneavoastră. Informații de bază cu privire la orice potențial angajat, partener de afaceri vă va permite să luati decizii de angajare mai bine informate și rentabile, protejând compania dumneavoastră împotriva aplicarilor frauduloase și a riscurilor suplimentare de corupție.

Cabinetul de Detectivi Brasov va ofera o gama larga de controale de fond, inclusiv:

 -Controalelor înainte de ocuparea forței de muncă – vom investiga prerogativelor, identitatea și integritatea oricărei persoane pe care aveți de gând să o angajati.Vom verifica referințele, calificările educaționale și profesionale, și istoria financiară, pentru o evaluare detaliată a candidatului.

 -Ancheta de pre-cumpărare proprietate, în care ne desfășurăm supravegherea la și în jurul proprietatii pentru a investiga cartierul și pentru a determina potențialele probleme înainte de cumpărare, cum ar fi ceva care ar putea afecta valoarea de revânzare;

-Controalelor înainte de închiriere – pentru fi sigur că potențialii chiriași/locatoriau furnizat istoria lor deplină, și nu este vorba de o inselatorie; -Controale de fond cu caracter personal – putem colecta informații cu caracter personal relevante privind orice potențial angajat, care să răspundă la întrebări importante cum ar fi: Este de încredere acest om? Poate fi elinsarcinat cu detinerea de informatii confidentiale? Nu au nici un conflict de interese care ar putea afecta munca sau credibilitatea lor?

-Controale de fond Corporate– înainte de a întreprinde fuziuni si achizitii, sau pur și simplu inaint e de a face afaceri cu cineva, asigurați-vă că va asociati cu parteneri cu o reputație bună și nici decum cu „schelete din dulapuri lor”.

-Furtul  la locul de muncă poate fi dificil de detectat si de obicei, începe cu pasi mici. În cazul în care angajații necinstiti descopera că pot să scape nevatamati cu aceste furturi mici, este probabil ca acestia să isi extindă eforturile lor. Afacerea dumneavoastra poate pierde sume mari de bani în fiecare an. Chiar dacă furturile sunt descoperite, este de multe ori foarte dificil pentru manageri si corporatii sa identifice vinovatul sau vinovatii, in multe cazuri  mai mulți angajați sunt implicați în mușamalizarea activitatilor criminale.

-Cainetul de Detectivi Brasov poate investiga orice activitate suspectă sau pierderefinanciara ce apar în cadrul companiei dumneavoastră.

-Furtul activelor companiei, dispariția de echipamente din stoc și alte resurse;

-Deturnare de fonduri companiei;

-Facturi false care ascund furt și activități frauduloase;

-Furtul de proprietate intelectuală,

-Toate celelalte tipuri de fraudă.

Dacă nu sunteți sigur cu privire la cauzele care produc lipsuri financiare , sau sunt sigur că furtul la locul de muncă are loc și doriți să descoperiti  autorii, detectivii din Brasov va pot ajuta să ii prindeti.

Apelati cu incredere Detectiv Brasov la tel:0725040500

Detectiv Brasov

Cabinetul de Detectivi Brasov ofera servicii de supraveghere pentru persoanele fizice.detectiv brasov

Am efectuat sute de supravegheri, avem o rata de suces ce tinde la 100%, si un timp record de finalizare a cazurilor. Peste 90% din cazuri le rezolvam intr-un terem de maxim 5-6 zile, manifestam o tenacitate si o perseverenta maxima, nu lasam nimic la intamplare.

Nu ne dam niciodata batuti, chiar daca mai putem fi si noi prinsi pe picior gresit, invariabil prin schimbari de tactica operativa si perseverenta tot noi vom iesii castigatori.

Infidelitatea:

Suntem complet conștienți de anxietatea si efectele emotionale ce sunt produse de problemele  matrimoniale ale unui soț inselat. Noi tratăm fiecare caz cu respectul și profesionalismul necesar. Nimanui nu îi place să se gândească ca sotul ar putea fi infidel, dar, uneori, semnele pur și simplu nu pot fi ignorate. Fie ca aveti nevoie sa aflati adevarul, ca parte a unei proceduri de divorț sau vrei doar sa vedeti daca sunteti mintiti, puteți conta pe noi, va punem la dispozitie servicii de investigare si supraveghere discretă. Suspiciunile nu se termină întotdeauna cu o veste proastă. Uneori suntem fericiți să raporteze că suspiciunile dvs. pot fi greșite si nefondate, asta implica o munca chiar mai laborioasa . La finalizarea, vă putem oferi un raport detaliat și cuprinzător cu evenimentele importante si elocvente, atat in scris (daca solicitati) cat si sub forma de inregistrari video sau poze.

Apelati Detectiv Brasov la tel:0725040500